Privatlivspolitik for Haypp Group

Ansvarlig virksomhedspolitik - Haypp

 

Haypp Group er en koncern bestående af forskellige selskaber, som sælger tobaks- og nikotinprodukter via internettet. Denne privatlivspolitik gælder for alle operative selskaber i Haypp-koncernen (se liste nedenfor).

Det selskab, hvor du er kunde, er ansvarlig for behandlingen af dine persondata. I skemaet nedenfor kan du se vores selskaber, de respektive hjemmesider og kontaktoplysninger.

 

Selskaber og kontaktoplysninger

Hjemmeside(r)

Kontaktoplysninger til kundest details to customer service

 

Haypp AB (org.nr. 559174–2738)
Birger Jarlsgatan 43, 111 45 Stockholm
SVERIGE

 

haypp.com

+46 (0)10 8848788

Cs.se@haypp.com

Northerner Scandinavia AB (org.nr. 556559–1699)                                                                                                   Kungsportsavenyn 21 1TR, 411 36 Göteborg

SVERIGE

northerner.com

helpdesk@northerner.com

Northerner Scandinavia AS (org.nr 921 463 847)

Vangsveien 10, 1814 Askim
NORGE    

snus.com

+47 41246788

kundeservice@snus.com

Northerner Scandinavia Inc

6 State Rd

Mechanicsburg, PA 17050

USA

nicokick.com

info@nicokick.com

Snusbolaget Norden AB (org.nr. 556801-3683)

Birger Jarlsgatan 43, 111 45 Stockholm

SVERIGE 

snusbolaget.se

snusmarkt.ch

+46 (0)8 588 849 80 (Sverige)

info@snusbolaget.se (Sverige)

 

+41 44 505 174 (Schweiz)

kundenbetreuung@snusmarkt.ch (Schweiz)

Snushjem.no AS (org.nr. 919649585)

C/O PKF ReVisjon AS

Sandstuveien 70 G, 0680 Oslo

NORGE

snushjem.no

+472103723

info@snushjem.no

Snuslageret.no AS (org.nr. 816392802)

C/O PKF ReVisjon AS

Sandstuveien 70 G, 0680 Oslo

NORGE

snuslagret.no

+472103723

kundeservice@snuslageret.no

 

Haypp har udpeget en Data Protection Officer (databeskyttelsesrådgiver), som du kan kontakte på e-mail privacy@hayppgroup.com eller brev til ovenstående adresser for de respektive Haypp-selskaber (anfør venligst "Att. Data Protection Officer” på kuverten).

I nærværende privatlivspolitik betyder "Haypp" eller "vi", hvor det er anvendt, det Haypp-selskab, som er ansvarlig for behandlingen af dine persondata, i henhold ovenstående liste. 

Anvendelse af privatlivspolitikken

Haypp har ansvaret for behandlingen af dine persondata i forbindelse med brug af Haypps hjemmeside eller mobilhjemmeside (samlet (“hjemmesiden”)) eller ved kontakt til os gennem vores Kundeservice. Vi er meget optaget af at beskytte persondata. Vores privatslivspolitik beskriver hvorfor og hvordan, vi indsamler og bruger persondata, og giver oplysning om enkeltpersoners rettigheder. Det gælder persondata, som vi har modtaget, både fra enkeltpersoner selv eller fra andre. Vi vil eventuelt bruge persondata, som vi har modtaget, til et af de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik eller på anden måde oplyst ved indsamlingen heraf.

Hvilke persondata indsamler vi?

Haypp indsamler, bruger og på anden vis behandler følgende persondata om dig:

- Navn og fødselsdato

- Adresse

- Køn- Telefonnummer og e-mail

- Civilstatus

- Uddannelse

- Husholdningens sammensætning

- Indkomst

- Betalingsoplysninger

- Kontooplysning, herunder dine indkøbspræferencer

- Din kommunikation med os

- IP-adresse og oplysninger om din brug af Haypps hjemmeside

- Clickstream data, for eksempel hvordan du nåede frem til vores hjemmeside og hvad du fortsatte til, da du forlod vores hjemmeside

- Tekniske data, herunder dine login-data, browsertype og -version, tidszoneindstilling og lokation, browser plug-in-typer og -versioner og operativsystem og platform

- Hashed identifiers

- Oplysninger om besøgsstatistik, hvilke af vores varer og tilbud du har været interesseret i, hvordan du har brugt vores nyhedsbreve

- Oplysninger om dine køb

- Dit feedback og svar på spørgeundersøgelser, som evt. indeholder data vedrørende din livsstil og brug af vores produkter

- Demografiske data for tredjepart

 

Vi indsamler og behandler indsamlede data, såsom statistiske eller demografiske data. Disse data kan stamme fra dine persondata, men er fuldstændig anonymiseret. 

Vi indsamler dine persondata i direkte samspil med dig, for eksempel når du afgiver en ordre til os, opretter en konto, udfylder en af vores spørgeundersøgelser eller kontakter vores kundeservicecenter. Vi indsamler også dine persondata ved hjælp af automatiserede teknologier, når du interagerer med vores hjemmeside. Vi indsamler eventuelt også persondata fra tredjepart, såsom leverandører af analyser, reklamenetværk og datamæglere eller -opsamlere. 

Sådan bruger vi de indsamlede oplysninger

 

Selskabet behandler persondata hovedsageligt til de nedenfor anførte formål og til eventuelle andre formål angivet ved indsamlingen:

- Med henblik på styring af ordrer / køb og brugerkonto;

- Muliggøre god kundeservice / håndtere kundeservicespørgsmål, såsom håndtering af henvendelser, korrektion af ukorrekte oplysninger, eller fremsendelse af information, for eksempel nyhedsbreve;

- Oplysninger vedrørende rekvirering af en service gemmes og analyseres og danner grundlag for tilbud og promovering, både generelt og målrettet;

- Med henblik på styring af kundeprofiler, foretage analyser og markedsresearch;

- Til systemadministration og til at indhente statistiske data om vores brugeres adfærd og mønstre; dog uden at identificere individer og sker kun samlet;

- Med henblik på at udvikle, levere og forbedre vores produkter og services ved hjælp af en analyse af din adfærd på vores hjemmeside;

- Vi vil eventuelt behandle dine personlige oplysninger gennem profilering. Vi analyserer oplysninger om brugen af vores hjemmesider, hvilke af vores produkter, services og tilbud, du har været interesseret i, hvilke af vores nyhedsbreve, du har interagereret med, oplysning om dine indkøb og oplysning om din konto for at kunne give dig de mest relevante tilbud. Disse oplysninger vil eventuelt blive anonymiseret og videregivet til vores partnere. Dette sker fuldstændig anonymiseret g samlet;

- For at kunne sende dig informationer og markedsføringsmateriale som digital kommunikation, og idet du har et aktivt kundeforhold til os, så kan du til enhver tid fravælge dette;

- For at kunne forsyne dig med relevante anbefalinger, tilbud og skræddersyede ydelser gå grundlag af, hvad andre med en lignende adfærd har været interesseret i, hvilken type service du har valgt, set på og vist interesse for;

- For at hjælpe os med at udvikle vores hjemmeside, så den bliver bedre og øger din kundeoplevelse med de platforme, som selskabet tilbyder, tilpasse visningen af services, der er relevante for den computer og tilsvarende, der anvendes;

- For at give dig vigtige beskeder såsom oplysning om ændringer i vores betingelser og politikker;

- For at opfylde lovmæssige forpligtelser (fx. krav i henhold til Bogføringsloven, etc.).

 

Markedsføring

Vi vil eventuelt bruge dine persondata til danne os et overblik over, hvilke af vores produkter, du kunne være interesseret i. Du vil modtage markedsføringsmateriale fra os, hvis du har anmodet om oplysninger fra os eller købt produkter hos os, og du ikke fravalgt at modtage markedsføringsmateriale. Vi sender dette materiale pr. e-mail, telefon, sms eller push-notifikationer. Du vil eventuelt også modtage reklamer via de sociale medieplatforme, som du interagerer med.

Du kan anmode os om at stoppe med at sende markedsføringsbeskeder til dig når som helst ved af følge fravalgslinks på de markedsføringsbeskeder, vi har sendt til dig. Du kan også fravælge at modtage markedsføringsbeskeder og / eller modtage reklamer via de sociale medieplatforme ved at sende os en e-mail eller kontakte os pr. telefon.

Vedrørende din fødselsdato

Vi beder om din fødselsdato første gang, du besøger hjemmesiden, og når du afgiver en ordre. Vi beder om denne oplysning for at verificere din alder. Det lovmæssige grundlag for behandling af disse data er vores forpligtelse til at overholde aldersgrænsen for salg af nikotinprodukter. 

Information som kan oplyses

Vi vil eventuelt dele informationer med andre selskaber, som behandler data på vegne af os, for kunne udføre vores services, for eksempel analyser, distribution, IT-services og andre services med henblik på at vedligeholde og anvende vores betingelser for brug samt leveringsbetingelser. Vi vil eventuelt også give oplysninger til selskaber til brug for evaluering og oplysning om gennemgang af vores services og vores hjemmeside, samt markedsundersøgelser. Vi vil dog altid sikre et højt sikkerheds- og fortrolighedsniveau, når persondata behandles.

Vores selskab samarbejder udelukkende med tredjeparter, som behandler persondata indenfor EU / EØS eller med selskaber, som anvender samme beskyttelsesniveau som i EU /EØS, og for eksempel har tilsluttet sig den såkaldte Privacy Shield-EU-US Shield Agreement.

Overførsel af persondata 

 

Nogen af de selskaber, som vi arbejder med, ligger udenfor UK / EØS, og det betyder, at behandlingen af dine persondata vil indebære overførsel af data udenfor UK /EØS. Hver gang vi overfører persondata fra UK /EØS, vil vi sikre, at der gives en lignende grad af beskyttelse, ved at der implementeres passende sikkerhedsforanstaltninger i henhold til gældende privatlivslovgivning. For eksempel kan vi, hvor serviceleverandører er placeret i USA, overføre data til dem, hvis de er del af EU-US Privacy Shield.

Hvis du er bosiddende i EØS eller UK, kan du rekvirere en kopi af de sikkerhedsforanstaltninger, vi har taget for at beskytte dine persondata og privatlivsrettigheder ved at kontakte os på privacy@hayppgroup.com.

 

Om cookies

Vi bruger cookies, når du besøger hjemmesiden. Du kan læse mere om, hvordan vi bruger cookies i vores cookiepolitik, som findes på vores hjemmesider. 

Lovgrundlag, opbevaring og oplysning om persondata

 

Det lovmæssige grundlag for behandling af dine persondata er:

(a) Dit samtykke.

(b) Kontrakt: behandlingen er nødvendig for, at Haypp kan opfylde købskontrakten mellem dig og Haypp.

(c) Lovmæssig forpligtelse: behandlingen er nødvendig for, at Haypp kan overholde lovgivningen.

(d) Legitime interesser: behandlingen er nødvendig for Haypps legitime interesser, som kan omfatte en eller flere af følgende:

- drive vores virksomhed;

- analysere hvordan kunderne foretager køb og bruger vores produkter og services;

- udvikle vores produkter og services;

- informere om vores markedsføringsstrategi;

- definere kategorier af kunder til vores produkter og services;

- sørge for at vores hjemmeside er up-to-date og relevant;

- fremstille avancerede, samlede datasæt, som vi kan sælge til tredjepart;

- levere administrative services og IT-services;

- sørge for at vores registreringer er up-to-date;

- sikre vores netværk og systemer; og

- sørge for at vores virksomhed vokser.

Rettigheder og valg

 

Du har visse specifikke lovmæssige rettigheder i relation til persondata, som vi behandler vedrørende dig. Disse rettigheder er beskrevet nedenfor.

Ret til indsigt. Du har ret til at blive oplyst om og anmode om indsigt i de persondata, vi behandler vedrørende dig.

Ret til dataportabilitet. Du har ret til, under visse omstændigheder, at anmode om kopi af de persondata, som du har leveret til os i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Forudsat at det er muligt rent teknologisk, efter Haypps eget skøn (handle fornuftigt) vil du også have ret til at anmode om, at vi overfører persondata til en anden dataansvarlig.

Korrektion af fejlagtige oplysninger. Du har ret til at anmode om, at vi korrigerer eller opdaterer fejlagtige eller ufuldstændige persondata, som vi har om dig. Hvis du har en konto, kan du korrigere visse oplysninger ved at logge ind. Det er vigtigt, at de persondata, vi har om dig, er nøjagtige og relevante. Du bedes derfor give os besked, hvis dine persondata ændres i løbet af vores samarbejde.

Sletning af visse data. Du har ret til at anmode om, at vi sletter dine persondata på visse betingelser.

I visse tilfælde skal vi opbevare dine persondata på trods af din anmodning på grund af lovmæssige krav, fx regnskabs- og skattelovgivning, eller hvis vi fx har behov for at opbevare visse data for at kunne fastslå, håndhæve eller forsvare et lovmæssigt krav.

Ret til begrænsning af behandlingen af dine persondata. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser vores behandling af dine persondata i visse tilfælde. Hvis, fx, du hævder, at dine persondata ikke er korrekte, kan du anmode om en begrænsning af behandlingen i en periode, som vil give os mulighed for at tjekke, om dine persondata er korrekte.

Ret til gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondata. Du har ret til, på visse betingelser, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Især har du ret til at gøre indsigelse mod, at vi behandler dine persondata med henblik på direkte markedsføring.

Ret til at trække samtykke tilbage. Når vi behandler persondata på grundlag af dit samtykke (fx når du deltager i en undersøgelse), kan du når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på privacy@hayppgroup.com. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, vil det ikke påvirke lovligheden af behandlingen af dine persondata, som vi har udført, før dit samtykke blev trukket tilbage.

 

Datasikkerhed

Vi har indført hensigtsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, som forhindrer, at dine persondata bliver brugt eller tilgået på en uautoriseret måde, ændret eller offentliggjort, eller gået tabt ved et uheld. Vi vil endvidere begrænse adgang til dine persondata til de medarbejdere, leverandører eller tredjepart, som har et forretningsmæssigt behov herfor. De vil alene behandle dine persondata i henhold til vores instruktioner, og de er underlagt fortrolighed.

Spørgsmål, klager og udøvelse af rettigheder

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende vores behandling af dine persondata eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, som beskrevet i denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os, og du finder kontaktoplysningerne på listen over selskaber under "Ansvarligt Haypp-selskab".

Hvis du har klager vedrørende Haypps behandling af dine persondata, kan du indsende disse klager til den kompetente databeskyttelsesmyndighed. Vi vil dog gerne, så vidt det er muligt, have mulighed for at behandle din sag, før du henvender dig til de relevante myndigheder, så vi vil bede dig om at kontakte os først, se ovennævnte kontaktoplysninger.

 

Ændringer af privatlivspolitikken

Haypp forbeholder sig ret til på et hvilket som helst tidspunkt at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Eventuelle ændringer vises på hjemmesiden www.haypp.com. Vi vil derfor opfordre dig til regelmæssigt at gennemse privatlivspolitikken med henblik på eventuelle ændringer. Det er dit ansvar at gennemse privatlivspolitikken, hver gang du videregiver oplysninger til os eller afgiver en ordre.

Links til andre hjemmesider

I tilfælde af at vores hjemmeside indeholder links til tredjepartshjemmesider eller materiale publiceret af tredjepart, så vil disse links kun være til orientering. Eftersom Haypp ikke har kontrol over indholdet af disse hjemmesider, kan vi ikke gøres ansvarlig for det. Endvidere vil Haypp ikke være ansvarlig for et eventuelt tab, der måtte opstå ved brug af disse links. Der er fx ved check-out på www.haypp.com links til vores eksterne betalingsleverandør, Klarna. Denne hjemmeside anvender sin egen privatlivspolitik, og Haypp er ikke ansvarlig for eventuelle persondata, som du måtte give på disse sider. Det er dit eget ansvar at gennemlæse privatlivspolitikken for alle tredjepartshjemmesider, som du tilgår via vores hjemmeside.

Ovenstående privatlivspolitik er gældende fra 16. marts 2020