Nikotinposer i Danmark    


Nicotine Pouches in Denmark


       Vi tilbyder en bred vifte af nikotinposer, alt leveret sikkert til Danmark. Vælg bare et produkt, gå til kassen og bestil din ordre. Kun 18+. Velkommen til Haypp.com!


Særlig rabat til alle danskere!

Brug nedenstående rabatkode ved kassen for at få 12% rabat på din ordre.

Indtast koden: Danmark10

Oplev vores produkter fra Lyft, ZYN og Skruf: Hvad er nikotinposer?

 

 

Nikotinposer er små poser, der indeholder nikotin, smagsstoffer, sødestoffer, pH og fyldstofjusteringer. Disse produkter bliver mere og mere populære overalt i verden.

 

Her på Haypp.com tilbyder vi løbende en række smag og mærker, der hjælper kunderne med at finde den rigtige. De mest populære smag er mynte og citrus.

 

Produkterne præsenteres også i forskellige styrker af nikotin, fra lys til ekstra stærk.

 

Prøv vores sortiment af produkter og find din yndlingssmag og styrke.


Lær mere om nikotinposer:

 

Nikotinposer er små portioner, der placeres under overlæben i stedet for for eksempel at ryge. Nikotinposer, nikopoder og helt hvid henviser til denne type produkt.

 

Vi tror, ​​at nikotinposer vil være fremtiden for nikotinforbrug i EU.

 

Nikotinposer pletter ikke tænder og hører til en bred vifte af smag og styrker. Poserne indeholder naturlige fibre, friske smag, nikotin og lidt tyggegummi, hvilket gør posen glat, så den passer diskret på læberne.

 

Poserne er i en kasse, der indeholder et antal nikotinposer. Hver pose kan normalt konsumeres i 20-30 minutter. Hver kan have et indhold på mellem 6 og 18 gram. Det indrammede indhold er inkluderet i produktbeskrivelsen for hvert produkt, der tilbydes på Haypp.com-webstedet.