Θήκες νικοτίνης στην Κύπρο


Nicotine Pouches in Cyprus


Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των σάκων νικοτίνης, όλα παραδίδονται με ασφάλεια στην Κύπρο. Απλά επιλέξτε ένα προϊόν, πηγαίνετε στο Ταμείο και τοποθετήστε την παραγγελία σας. Μόνο 18 +. Καλώς ήλθατε στο Haypp.com!


Ειδική έκπτωση για όλους τους Κύπριους!

                                                            Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης παρακάτω στο Ταμείο για να πάρετε μια έκπτωση 12% για την παραγγελία σας.

Εισάγετε τον κωδικό: cyprus12

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας από Lyft, ZYN και Skruf:Τι είναι οι σακούλες νικοτίνης;

 

 

Οι σακούλες νικοτίνης είναι μικρά φακελάκια που περιέχουν νικοτίνη, γεύσεις, γλυκαντικές ουσίες, ρυθμίσεις pH και πλήρωσης. Τα προϊόντα αυτά γίνονται όλο και πιο δημοφιλής σε όλο τον κόσμο.

Εδώ στο Haypp.com προσφέρουμε συνεχώς μια ποικιλία από γεύσεις και μάρκες για να βοηθήσει τους πελάτες να βρουν το σωστό. Οι πιο δημοφιλείς γεύσεις είναι μέντα και εσπεριδοειδή.

Τα προϊόντα παρουσιάζονται επίσης στις διαφορετικές δυνάμεις της νικοτίνης, από το φως σε πρόσθετο ισχυρό. 

Δοκιμάστε την ποικιλία των προϊόντων μας και βρείτε την αγαπημένη σας γεύση και δύναμη.


Μάθετε περισσότερα για τις σακούλες νικοτίνης:

Οι σακούλες νικοτίνης είναι μικρές μερίδες που τοποθετούνται κάτω από το ανώτερο χείλος αντί να πάνε στον καπνό, παραδείγματος χάριν. 
Οι σακούλες νικοτίνης, Nicopods, και όλος-άσπρος αναφέρονται σε αυτόν τον τύπο προϊόντος.

 

Πιστεύουμε ότι οι σακούλες νικοτίνης θα είναι το μέλλον της κατανάλωσης νικοτίνης στην ΕΕ.

 

Οι σακούλες νικοτίνης δεν λεκιάζουν τα δόντια και ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα των γεύσεων και των πλεονεκτημάτων. Οι σακούλες περιέχουν φυσικές ίνες, φρέσκες γεύσεις, νικοτίνη και μια μικρή τσίχλα, η οποία κάνει την τσάντα λεία έτσι ώστε να ταιριάζει διακριτικά στα χείλη.

 

Οι σακούλες είναι σε ένα κουτί που περιέχει μια σειρά από σακούλες νικοτίνης. Κάθε σακούλα μπορεί συνήθως να καταναλώνεται για 20-30 λεπτά. Κάθε μπορεί να έχει περιεχόμενο μεταξύ 6 και 18 γραμμάρια. Το περιεχόμενο σε συσκευασία περιλαμβάνεται στην περιγραφή του προϊόντος για κάθε προϊόν που προσφέρεται στην ιστοσελίδα του Haypp.com.